AMSTERDAM - Internazionale-trainer Jose Mourinho was zeer enthousiast over de gelijkmakende vrije trap van Wesley Sneijder in de wedstrijd tegen Siena. "We kregen de vrije trap op een niet echt gevaarlijke plek, Wesley schoot hem ongelooflijk in."

Inter pakte na de 3-3 in van Sneijder in de 85e minuut zelfs nog de volledige winst. Walter Samuel maakte in de blessuretijd de winnende treffer voor de thuisclub, 4-3. In de eerste helft had Sneijder ook al gescoord uit een vrije trap.

Mourinho was toch niet tevreden over het spel van zijn ploeg. "Siena was de beter partij", aldus Mourinho op de clubsite van Inter. "We verdienden de drie punten niet. Ik denk dat Juventus en AC Milan vijf minuten voor tijd nog dolblij waren. Misschien dat er daarna een paar televisies uit het raam zijn gevlogen."

Moeilijk

Sneijder vond zijn doelpunten niet het belangrijkste van de wedstrijd. "Mijn doelpunten waren niet slecht, maar het doelpunt van Walter Samuel was nog belangrijker."

De Nederlandse middenvelder vond het een moeilijke wedstrijd tegen de Toscaanse club. "Siena deed het goed. Het is lastig om tegen hen goed voetbal te spelen. Maar aan het einde lieten we onze tanden zien en wonnen we."