AMSTERDAM - Marko Arnautovic komt ook tijdens de tweede seizoenshelft uit voor Internazionale. Dat liet zijn zaakwaarnemer Rob Groener donderdag na een gesprek met de koploper in de Serie A aan TC/Tubantia weten.

''Ze zien dat Marko veel dingen oppakt'', stelde Groener. ''Marko moet zich op zijn beurt nog professioneler gaan opstellen. Hij moet echt gaan laten zien wat hij kan. Dat heeft hij woensdag tijdens zijn debuut in de Serie A tegen Chievo Verona ook al gedaan. Hij speelde erg goed.''

De 20-jarige Arnautovic verruilde FC Twente afgelopen zomer voor Internazionale. De aanvaller zou terugkeren naar Enschede als hij in Italië te weinig speeltijd kreeg.

Klein kind

Trainer Jose Mourinho van de kampioen van Italië gunde Arnautovic in de eerste helft van de competitie geen speelminuten. Hij noemde de aanvaller ook ''een klein kind''. Arnautovic zou zich niet altijd aan de regels houden.

De leiding van FC Twente sloot begin deze week niet uit dat de spits nog deze maand zou terugkeren naar de koploper van de eredivisie. Groener, de zaakwaarnemer van de aanvaller, kreeg donderdag echter te horen dat Arnautovic in Milaan voor zijn kansen mag strijden.

Verandert niks

''Voor FC Twente verandert er niks'', liet een woordvoerder van de Tukkers weten. ''Marko is voor een jaar verhuurd aan Inter. Die club bepaalt dus wat er met hem gebeurt. De situatie blijft nu zoals hij was.''