AMSTERDAM - Het gaat momenteel goed met Denny Landzaat bij Feyenoord. De 33-jarige middenvelder begon dit seizoen nog op de tribune, maar maakt de laatste weken weer steevast deel uit van het basiselftal van trainer Mario Been.

"Ik ben in mezelf blijven geloven. Ik heb altijd vertrouwen gehad dat mijn kans zou komen. Nu ben ik beter in vorm dan ooit", zegt Landzaat op de website van Feyenoord.

"Ik denk dat ik de afgelopen weken lekkere wedstrijden heb gespeeld. Dat heeft deels met fitheid te maken, maar ook met vertrouwen. Het niveau dat ik nu haal heb ik om verschillende redenen nog nauwelijks kunnen laten zien bij Feyenoord."

Trots

Volgens de 38-voudig international moet de Rotterdamse club altijd om de bovenste drie plaatsen op de ranglijst meedoen.

"De laatste jaren is dat niet gelukt, maar we werken daar dit seizoen wel naartoe. Onder deze trainer komt het echte trotse Feyenoord-gevoel weer naar boven. Wat dat betreft zijn we op de goede weg", verklaart hij.

"Lukt het dit jaar niet, dan is de kans vrij groot dat we volgend jaar of het jaar erop echt om de bovenste plaatsen mee gaan doen. Met of zonder mij."