AMSTERDAM - CSKA Moskou is nog steeds in de race voor de volgende ronde in de Champions League. De ploeg klopte woensdag in eigen huis VfL Wolfsburg met 2-1. CSKA heeft nu evenveel punten als de Duitse landskampioen.

De hoofdstedelingen kunnen de eerste Russische ploeg worden die de eerste groepsfase overleeft sinds Lokomotiv Moskou in 2003/2004.

Wolfsburg kwam in de negentiende minuut op voorsprong via Edin Džeko. Maar net als eerder in het toernooi, toen de Duitsers op voorsprong kwamen bij Manchester United, gaf Wolfsburg het voordeel weer weg. Tomáš Necid (56') en Milos Krasic (66') scoorden voor CSKA.

United

Manchester United, dat woensdagavond Besiktas ontvangt, is in Groep B al zeker van een plek in de volgende ronde. De Engelsen verzamelden tien punten in vier duels. Zowel Wolfsburg als CSKA volgt nu met zeven punten uit vijf wedstrijden.

Wolfsburg won de heenwedstrijd tegen de Russen met 3-1 en heeft zodoende een beter onderling resultaat. Ook het doelsaldo van de Duitsers is beter. Op de laatste speeldag gaat Wolfsburg op bezoek bij Manchester United. CSKA is te gast bij Besiktas.