AMSTERDAM - Feyenoord gaat zondag op bezoek bij AZ. De Rotterdammers hebben iets goed te maken na de kansloze nederlaag van afgelopen weekeinde tegen Ajax (5-1). Ron Vlaar blikt terug op het duel met de Amsterdammers en kijkt bovendien vooruit naar het treffen met zijn oude club.

"We hebben de beelden van de wedstrijd tegen Ajax teruggezien en de fouten en keuzes die zijn gemaakt besproken", vertelt Vlaar donderdag op de site van de Rotterdammers.

"We hebben drie punten verloren en dat is het", vervolgt hij. "De volgende wedstrijd staat alweer voor de deur, dus dan kunnen we het ook weer rechtzetten."

Talent

"Mentaliteit is denk ik het allerbelangrijkste. Je kan heel goed kunnen voetballen, maar daarmee alleen ga je het niet halen", reageert de verdediger op de woorden van trainer Mario Been die na de wedstrijd tegen Ajax opmerkte dat talent alleen niet voldoende is.

"We zullen moeten laten zien wat we waard zijn. Dan zal het niet altijd mooi gaan, maar dan moeten we andere dingen bieden waardoor we de drie punten pakken."