AMSTERDAM - Danko Lazovic en de Servische voetbalbond gaan in beroep tegen de rode kaart die de PSV-spits woensdag in het duel met Frankrijk (1-1) heeft gekregen.

Lazovic werd vijftien minuten nadat hij als invaller het veld had betreden er weer afgestuurd, vanwege commentaar op de leiding.

Servië staat er wel goed voor in de kwalificatiepoule. Doordat het niet verloor van Frankrijk behielden de Serviërs een voorsprong op de Fransen van vier punten.

''Als we uit de laatste twee duels (Roemenië thuis en Litouwen uit, red.) één punt halen, worden we eerste in de groep. Dat is iets om trots op te zijn", zegt Lazovic tegen de Telegraaf.

Vukovic

De aanvaller kon donderdag bij zijn club PSV ook een landgenoot begroeten. Servisch jeugdinternational Jagos Vukovic trainde voor de eerste keer mee bij zijn nieuwe club.

De centrale verdediger had eerder problemen met het verkrijgen van een werk- en verblijfsvergunning, maar de zaken zijn inmiddels geregeld. Vukovic kwam in de zomer op huurbasis over van RAD Belgrado.