MADRID - Wesley Sneijder, Arjen Robben en Royston Drenthe zijn geselecteerd voor de oefenwedstrijden van Real Madrid tegen Toronto (vrijdag) en Washington DC (zondag).

Trainer Manuel Pellegrini heeft Klaas-Jan Huntelaar, Rafael van der Vaart en Ruud van Nistelrooij niet opgenomen in zijn selectie van 22 spelers voor de vierdaagse trip.

Reikhalzend

In Spanje werd reikhalzend uitgekeken naar de samenstelling van het keurkorps van Real Madrid voor de trip naar Canada en de Verenigde Staten.

De selectie verklapt veel over de plannen van trainer Pellegrini, die naar eigen zeggen nog over een veel te grote selectie beschikt.

Van Nistelrooij

Klaas-Jan Huntelaar en Rafael van der Vaart gaven vorige week al aan dat ze de Spaanse club willen verlaten. Huntelaar zal een dezer dagen een contract bij AC Milan ondertekenen. De positie van Ruud van Nistelrooij is onduidelijk. Hij revalideert van een zware knieblessure.

De aankopen Ronaldo, Kaka, Raul Albiol, Alvaro Arbeloa, Karim Benzema en Xabi Alonso reizen ook met Real Madrid richting Noord-Amerika. De Spaanse club landt maandag om 10.00 uur weer in Madrid.

Oranje

Sneijder en Robben moeten zich eigenlijk maandag om 12.00 uur in Noordwijk bij bondscoach Bert van Marwijk van het Nederlands elftal melden. Oranje gaat dan in trainingskamp voor de oefeninterland van woensdagavond tegen Engeland in de Amsterdam ArenA.