AMSTERDAM - Na het binnenhalen van Eljero Elia zoekt Hamburger SV nog een centrumspits. De Telegraaf meldt zondag dat de Europa League-deelnemer kijkt naar Klaas-Jan Huntelaar. Real Madrid is bereid om mee te werken een transfer van de Achterhoeker.

Hamburger SV stelde Arnold Oosterveer, de zaakwaarnemer van Huntelaar, inmiddels op de hoogte van de belangstelling. De international, pas zes maanden op de loonlijst van Real Madrid, heeft nog geen standpunt ingenomen.

AC Milan

Ook AC Milan heeft zich gemeld voor de spits van Real. De Italiaanse topclub is op zoek naar een vervanger voor sterspeler Kaká. De Braziliaan vertrok in juni voor 65 miljoen euro naar Real Madrid.

Huntelaar zou deze zomer de omgekeerde route moeten bewandelen. Althans, als de informatie van Gazzetta dello Sport klopt. De Italiaanse sportkrant meldt het nieuws rond de Nederlander namelijk in haar zondageditie.

Sinds de winter van 2008 speelt oud-Ajacied Huntelaar voor Real Madrid. Na het aantrekken van ondere andere Kaká en Cristiano Ronaldo is de Spaanse topclub begonnen aan een grote schoonmaak. Om geld te genereren, is een vertrek van de Oranje-international bespreekbaar.

Manchester United

De afgelopen maand werd Huntelaar ook in verband gebracht met Tottenham Hotspur en Manchester United.