AMSTERDAM - De transfervrije Nourdin Boukhari werd vorige week in verband gebracht met Feyenoord. Berichten dat de Rotterdammers geïnteresseerd zijn, werden door trainer Mario Been afgedaan als 'klinkklare onzin'.

Boukhari kon de uitspraak van Been wel begrijpen gezien zijn verleden bij Ajax. "Anders keren de supporters zich straks tegen hem. Ik hoop dat Mario het goed gaat doen."

"Het verbaasde me wel dat het nieuws is gaan lopen in de media. Mijn zaakwaarnemer heeft wel met Leo Beenhakker gesproken, maar de onderhandelingen zijn nooit in een gevorderd stadium geweest."

Nieuwe club

Boukhari rest nu niets anders dan op zoek te gaan naar een nieuwe club. Hij heeft geen voorkeur. Ook voor een buitenlands avontuur staat de middenvelder open. "Ik ben met wat dingen bezig, maar er is niets concreet."

"Ik ga in ieder geval niet meer naar het Midden-Oosten, dat was geen succes. Ik blijf wel in Europa. Ditmaal wil ik de juiste keuze maken, ga alles van top tot teen bekijken."

NAC Breda

Op dit moment traint hij mee bij NAC Breda, waar hij het afgelopen halfjaar speelde. De kans dat hij in Breda blijft is erg klein. "Ik heb niets meer van NAC gehoord. Het is afwachten of ze geld hebben om me te contracteren."

"De club is ook bezig met de uitbreiding van het stadion, dus dat wordt een lastig verhaal. Ik heb alle tijd om een nieuwe club te vinden, ga geen overhaaste beslissingen nemen."