AMSTERDAM - Het is nog steeds onbekend waar Co Adriaanse volgend seizoen zijn kunsten vertoont. En dit knaagt aan de huidige trainer van Red Bull Salzburg.

"Voor mij persoonlijk wordt het steeds lastiger," vertelt de Nederlander tegen VI. "Ik kan niet tot mei wachten. De planning voor het nieuwe seizoen zou eigenlijk al klaar moeten zijn."

"Alleen Didi Mateschitz (eigenaar van het Formule 1-team Red Bull, red.) moet nog een beslissing nemen. Maar ik heb hem sinds september niet meer gezien. Naar wat ik begrijp heeft de Formule 1 prioriteit voor hem."

Stevens
Afgelopen week kwam het nieuws naar buiten dat de koploper in Oostenrijk in onderhandeling zou zijn met Huub Stevens. De trainer, die in januari zijn congé kreeg bij PSV, zou zelfs al met technisch directeur Thomas Linke om de tafel hebben gezeten.

En dit terwijl Adriaanse een langer verblijf in Oostenrijk wel ziet zitten. "Ik hou van mijn werk hier. Ik heb er vertrouwen in dat ik met deze ploeg komend seizoen nog succesvoller zal zijn, omdat alleen continuïteit succes brengt," beëindigt de oud-trainer van Ajax en AZ.

PSV
Ook PSV was enige tijd in de markt voor Adriaanse. De Eindhovenaren richten in eerste instantie echter hun pijlen op Fred Rutten.