EMMEN - Paul Krabbe vertrekt na dit seizoen bij FC Emmen. De coach zei dit vrijdagavond tegen RTV Drenthe na de wedstrijd tegen TOP Oss. Hij heeft zijn conclusies getrokken omdat hij met de ploeg er niet in slaagde een periodetitel te pakken.

"Ik kwam hier met het gevoel dat ik in staat zou zijn het team te prepareren voor een periodetitel. Dat is bijna gelukt, maar helaas zijn we in de vorige periode op doelsaldo geklopt door TOP Oss", aldus Krabbe.

Los van het feit dat Krabbe zijn doel niet heeft gehaald, ziet hij een langer verblijf niet echt zitten. "Mensen die hier beleid moeten bepalen, vertonen opportunistisch gedrag. Maar los van het feit of ik een periodetitel zou hebben gepakt, dan had ik misschien nog wel gezegd dat ik mijn contract niet zou verlengen."

"Als je nagaat dat Heerenveen hier volgend jaar zeven of acht spelers gaat stallen en dat die club een behoorlijke vinger in de pap wil hebben, dan denk ik dat ik niet de juiste trainer ben voor Emmen. Formeel gezien is het over en uit wat betreft een contractverlenging."