ROTTERDAM - Een overwinning in de laatste wedstrijd voor de winterstop is voor Feyenoord van groot belang. Op tweede kerstdag moet die zege in De Kuip tot stand komen in het duel met nummer vijf NAC Breda.

Vrijdag zal Verbeek moeten improviseren. Feyenoord, dat met 16 punten dertiende staat, mist behalve de geblesseerde spelers ook de geschorste André Bahia, Karim El Ahmadi en Luigi Bruins. Verbeek hoopt wel dat doelman Henk Timmer voldoende is hersteld van een voetblessure om in actie te komen.

"We moeten weer in een geheel nieuwe samenstelling aantreden en dat maakt het karwei tegen NAC er niet eenvoudiger op'', weet Verbeek, die een beroep doet op de supporters.

"Meer dan ooit hebben we de steun van het Legioen daarbij nodig. Ik vind het geweldig hoe de supporters mij en de spelers tot nu toe zijn blijven steunen en hoop dat ze dat op een positieve wijze blijven doen."

"Vervolgens is het dan aan ons om na de winterstop - en hopelijk met veel minder geblesseerden - aan te tonen dat de supporters niet voor niets pal achter ons zijn blijven staan.''