AMSTERDAM - Mark van Bommel keert voorlopig niet terug bij PSV. De speler van Bayern München heeft zijn voormalige werkgever laten weten nog geen trek te hebben in een terugkeer. Dit meldt De Telegraaf.

Van Bommel was zondag aanwezig bij de competitietopper PSV - Feyenoord (1-0). Tijdens zijn bezoek heeft de international tegen Jan Reker gezegd dat hij nog geen afscheid wil nemen van de Europese top.

De Eindhovenaren kennen tot nu toe een desastreus seizoen en zien in de oud-speler de ideale leider voor de huidige selectie. De ploeg heeft inmiddels negen punten achterstand op koploper AZ en is Europees uitgeschakeld. Bovendien is PSV in het bekertoernooi uitgespeeld.

Revival
Van Bommel kent op zijn beurt een kleine revival bij Bayern München. De middenvelder werd aan het begin van deze jaargang gebombardeerd tot captain. Hij werd daarmee de eerste buitenlandse aanvoerder van de 'Recordmeister'.

Door enkele slechte resultaten in het begin van de competitie belandde hij echter op de reservebank. De laatste weken kent ‘FC Hollywood' weer een opmars in de Bundesliga, mede door de rentree van Van Bommel als basisspeler.

Aanbod
Bayern wil daarom het contract, dat in 2009 afloopt, graag met een jaar verlengen. De Nederlander beraadt zich momenteel over het aanbod.