AMSTERDAM – PSV-doelman Gomes zit vandaag aan de tafel met Jan Reker om hun meningsverschillen uit te praten. De Telegraaf meldt dat de Braziliaan echter niet van plan is om maar iets van zijn kritiek weg te nemen tijdens de ontmoeting.

Gomes had de afgelopen dagen snoeiharde kritiek op de algemeen directeur. De keeper van de landskampioen riep zelfs "Reker eruit of ik eruit". Hierdoor komt ook volgens de krant duidelijk aan het licht dat de twee hoofdpersonen moeilijk met elkaar door één deur kunnen.

De ‘Octupus' is vooral boos vanwege niet nagekomen afspraken. Zo zou de nieuwe keeperstrainer Flavio Tanius vier maanden geleden al beginnen bij PSV, maar is er volgens Gomes nog steeds geen startdatum bekend. Ook zouden de Eindhovenaren talenten als Aisatti niet helpen in hun ontwikkeling.

Ongenoegen

De raad van commissarissen en de directie van PSV uitten gisteren al hun ongenoegen over de uitspraken. "De club acht de uitlatingen en toonzetting volstrekt onacceptabel en zal dan ook passende maatregelen nemen," meldde de club. Volgens de verantwoordelijken binnen de club heeft Gomes een smet geworpen op PSV en het zojuist behaalde landskampioenschap.

©NUsport