NU.nl gaat de Nijmeegse Vierdaagse live verslaan. Van 18 tot en met 21 juli maken we uitzendingen met beelden van lopers, toeschouwers die langs de kant staan en onze verslaggever. Doe jij mee?

Net als vorig jaar gaan we de Nijmeese Vierdaagse vier dagen achter elkaar livestreamen, van 's morgens vroeg tot halverwege de middag.

Een verslaggever van NU.nl spreekt lopers met een bijzonder verhaal en bezoekt de leukste initiatieven langs de route. Daarnaast lopen zeven wandelaars de Vierdaagse die elke dag een deel van de route filmen. Maar we zijn ook op zoek naar jouw ervaringen.

Loop jij de Nijmeegse Vierdaagse zelf of sta je langs de route? Dan kan je ook bijdragen aan de uitzending van NU.nl. Je dient alleen te beschikken over een smartphone en je moet enkele minuten videobeeld willen streamen.

Zo werkt de NUlive-app

Als je meedoet, komen jouw beelden bij de redactie binnen. De regie kiest welke beelden op welk moment daadwerkelijk worden uitgezonden. Bij je beelden zal je naam worden vermeld. Via de app is het mogelijk om te communiceren met de redactie.

Meedoen?

Stuur een mail naar laura@NU.nl en laat ons weten of je meeloopt of toeschouwer bent. Mocht je nog vragen hebben dan horen we dat uiteraard ook graag.

Download de NUlive-app
iOS: klik hier
Android: klik hier
Of zoek in de App Store of Play Store naar: NUlive