​Dit zijn de zes opmerkelijkste video's van zaterdag 1 augustus. 

ISS reparatierobot 'fotobomt' timelapse van Aarde

Timelapse beelden van het Midden Oosten door het International Space Station (ISS) die vrijdag werden vrijgegeven zagen er anders uit dan normaal. Dextre, de reparatierobot van het ruimtestation, lijkt het beeld te 'fotobommen'.
Bron: NASA

Hond niest vreemd

Een hondje maakt zich klaar om te gaan niezen. Het geluid dat hij vervolgens voortbrengt is weinig niesachtig te noemen.

Amerikaan komt met onbreekbaar skateboard

Na een jaar lang testen te hebben uitgevoerd met een nieuw onbreekbaar skateboard is het tijd om de productie te starten. Volgens de maker, Ryan Olliges, kan er zonder problemen een auto overheen rijden of op geschoten worden.

Vulkaan barst uit op Réunion

Een vulkaan op het eiland Réunion is vrijdag uitgebarsten. Het eiland kwam de afgelopen dagen vooral in het nieuws vanwege de vondst van een vliegtuigonderdeel dat mogelijk van het de vermiste vlucht MH370 is.

Sumoworstelaar slingert met tegenstander

Het komt niet vaak voor dat er tijdens een sumogevecht iemand hardhandig wordt opgetild en vervolgens tegen de grond wordt gewerkt. Vooral niet als het gaat om een persoon van maar liefst 181 kilo. Toch is het niet onmogelijk.

Amerikaanse jongens zeer blij met telefoonnummer meisje

Jongens vragen telefoonnummers van meisjes. Als ze die krijgen, wordt dat groots gevierd.