Op verschillende locaties van de motorclub Bandidos in Limburg heeft de politie woensdagochtend invallen gedaan en mensen aangehouden. Een overzicht van de gebeurtenissen in vier video's. 

In totaal zijn er twintig mensen aangehouden, waaronder Bandidos-leider Harry Ramakers. Hij werd van zijn bed gelicht en moest in zijn onderbroek en op blote voeten mee.

Video: Bandidos-leider Harry Ramakers wordt meegenomen

Bij de grootschalige actie is in Geleen een xtc-laboratorium gevonden. Ook heeft de politie mogelijk een wapenvondst gedaan in een garagebox en werden er verschillende motoren meegenomen. 

Video: Verschillende motoren worden in beslag genomen

Bij de grote actie tegen onder meer motorclub Bandidos in Limburg zijn woensdag onder meer raketwerpers en vuurwapens aangetroffen. Dat blijkt woensdagmiddag op een gezamenlijke persconferentie van de gemeente Maastricht, het Openbaar Ministerie en de politie.

Video: Raketwerpers en vuurwapens gevonden in Limburg

Burgemeester Onno Hoes van Maastricht vindt het ''ontluisterend'' wat de politie dinsdag heeft gevonden tijdens een grote politieactie tegen motorbendes in Limburg. Er werden onder meer vijf raketwerpers, automatische wapens en handvuurwapens aangetroffen.

Video: Reactie van burgemeester Hoes van Maastricht