Dit zijn de nieuwsvideo's van maandag 25 mei die u gezien moet hebben.

Soldaat richt bloedbad aan in kazerne Tunis

Een soldaat heeft maandag in een kazerne in het centrum van de Tunesische hoofdstad Tunis het vuur op collega's geopend. Hij doodde zo twee militairen onder wie een kolonel voordat hij zelf werd doodgeschoten. Vijftien militairen raakten gewond.

Ex-premier Israël krijgt acht maanden cel

De Israëlische ex-premier Ehud Olmert (69) is maandag tot acht maanden gevangenisstraf en een boete van 150.000 dollar veroordeeld in een proces waar hij zich wegens fraude en corruptie moest verantwoorden. 

Bijna 140 massagraven in Maleisië gevonden

In het noorden van Maleisië zijn 139 massagraven gevonden bij de Thais-Maleisische grens. In een aantal graven liggen meerdere lijken, aldus een Maleisische politiechef maandag.

Drie branden in een uur in Hoogeveen

In Hoogeveen moest de brandweer in de nacht van zondag op maandag in één uur tijd drie keer uitrukken. Tussen 2.30 uur en 3.30 uur braken op de Alteveerstraat en bij de Bentincksdijk drie branden uit. 

Duda wint Poolse presidentsverkiezingen

De conservatief Andrzej Duda heeft zondag de presidentsverkiezingen in Polen gewonnen. De 43-jarige Duda kreeg 53 procent van de stemmen, blijkt uit exitpolls van onderzoeksbureau Ipsos.

'IS richt bloedbad aan in Palmyra'

Strijders van Islamitische Staat (IS) hebben een bloedbad aangericht onder burgers in de historische stad Palmyra. Volgens de Syrische staatstelevisie vermoordden zij zeker vierhonderd mensen, vooral vrouwen en kinderen.

Rutte legt krans in Margraten

Minister-president Mark Rutte eerde zondag op de Amerikaanse begraafplaats in het Limburgse Margraten ,,de helden die ons zeventig jaar geleden hebben bevrijd en daarvoor het hoogste offer brachten''. Hij hield een rede op het ereveld met 8301 Amerikaanse militairen die omkwamen tijdens de Tweede Wereldoorlog.