Dit zijn de negen opmerkelijkste video's van afgelopen week uit de entertainmentwereld.

Miley Cyrus schrijft lied voor overleden kogelvis

Miley Cyrus heeft een gevoelige ballade geschreven voor haar overleden kogelvis Pablow. De kogelvis was het onderwerp in een nieuwe aflevering uit haar videoserie Happy Hippie, die ze in haar achtertuin opneemt.

Trijntje niet door naar finale Songfestival

Trijntje Oosterhuis is niet door naar de finale van het Eurovisie Songfestival. Ze kreeg dinsdagavond in de halve finale niet genoeg stemmen om bij de beste tien deelnemers te eindigen. 

Knap staaltje imitatiewerk van Christina Aguilera

Britney Spears, Cher, Miley Cyrus en Lady Gaga. Allemaal komen ze voorbij in deze satirische video waarin Christina haar bekende collega’s feilloos kopieert. Deze keer alsof ze juryleden van The Voice zijn.

Justin Bieber gooit onderbroeken weg

Justin Bieber krijgt zoveel onderbroeken opgestuurd, dat hij ze na een keer gedragen te hebben gelijk weggooit. Dat vertelt hij aan talkshowhost James Corden.

Kanye West, Kendall en Kylie uitgejoeld

Kendall en Kylie Jenner kregen net als Kanye West niet van iedereen een warm welkom op de Billboard Music Awards. De meiden en hun zwager konden rekenen op boe-geroep toen ze op het podium verschenen.

George Clooney dronken in Valencia

Valencia, een stad vol cultuur, geschiedenis en lekker eten. Maar wat is nou de beste manier om dat allemaal te ontdekken? George Clooney deed dat op een hele bijzondere manier, namelijk dronken.

Verrassingsconcert van Rolling Stones in LA

The Rolling Stones gaven woensdagavond een verrassingsoptreden in Hollywood. De band kondigde het optreden eerder op de dag aan via Twitter en de website van de band. Voor vijf dollar per kaartje waren die dan ook snel uitverkocht.

Dronken Jurassic World-acteur geeft acteertips

Ondanks dat Jurassic World-acteur Chris Pratt te diep in het glaasje heeft gekeken, weet hij wat acteertips uit zijn mouw te schudden.

Kermit de Kikker en Ed Sheeran zingen duet

Kermit de Kikker en Ed Sheeran zingen samen het bekende liedje uit The Muppet Show, The Rainbow Connection. De kikker en de zanger hebben het nummer opgenomen voor een goed doel.