Dit zijn de opmerkelijkste video's van vrijdag 15 mei die u niet mag missen.

Vogel niet onder indruk van kat

Een vogel trekt zich niet veel aan van de zwarte kat aan de andere kant van het raam.

Rallyauto vliegt te hoog over heuvel

Het was even schrikken voor de bezoekers van de rallywedstrijd op het moment dat ze een auto veel te hoog over een heuvel zagen vliegen. Gelukkig kon de coureur op tijd sturen, want anders was het niet goed afgelopen.

Reusachtige anaconda uitgezet door dorpelingen

Deze slang, van bijna 5 meter lang, was op weg naar een toeristenresort tot hij gespot werd door iemand uit de buurt. Een groep dorpelingen besloot de anaconda te vangen en uit te zetten in een veiliger gebied.

Karatetrap op rug

In Venezuela bestormt een fan het veld nadat Aragua FC en Carabobo FC gelijkspelen. De fan geeft daarna Aquiles Ocanto van Carabobo een karateschop in zijn rug als deze speler een interview geeft.

Armloze boogschutter raakt kaascrackers

Dat het hier gaat om een professionele boogschutter is duidelijk, maar dat hij zonder armen kaascrackers op 90 meter afstand weet te raken met een pijl is verbazingwekkend.

Klein konijntje krijgt melk

Het kleine beestje kan er geen genoeg van krijgen. Ondertussen geeft het konijntje het tempo aan met zijn pootjes.

Vrouw eet één kilo zand per dag

Het begon voor Sudama Devi op haar tiende als een grapje met vrienden, maar tegenwoordig is het eten van zand dagelijks kost voor haar. Ze werkt elke ongeveer één kilo zand naar binnen en beweert ook nog eens kerngezond te zijn.

Kat slaat vleermuis uit de lucht

Knap staaltje reactievermogen door Fedor de kat.