Dit zijn de nieuwsvideo's van woensdag 13 mei die u niet mag missen.

Dodental treinongeluk VS loopt op

Het treinongeluk in de stad Philadelphia heeft een zesde leven geëist. Volgens ABC News is het slachtoffer woensdag overleden in het ziekenhuis. Acht anderen liggen nog in kritieke toestand na het ongeluk van dinsdag.

Eerste beelden brand in opslag melkpoeder

In een opslag van melkpoeder aan de Dr. Nolensstraat in Sittard is woensdagochtend een zeer grote brand uitgebroken. Volgens de brandweer is de rookzuil tot bij Maastricht zichtbaar. De brandweer heeft groot alarm geslagen.

Drie mensen gezocht na dodelijke schietpartij

Na de dodelijke schietpartij van dinsdagnacht in Amsterdam is de politie op zoek naar drie mensen. Het gaat om twee verdachten die volgens getuigen na de schietpartij in de De Clerqstraat op een motor of een scooter zouden zijn weggereden.

Nederlandse economie groeit met 0.4 procent

De Nederlandse economie is in het eerste kwartaal met 0,4 procent gegroeid ten opzichte van het voorgaande kwartaal. Dat maakte het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS) woensdag bekend.

FC Barcelona door naar finale Champions League

De supporters van FC Barcelona vieren feest nadat de ploeg zich dinsdagavond als eerste heeft geplaatst voor de finale van de Champions League.

Eerste beelden doden bij aanval op bus Pakistan

Zeker 41 mensen zijn woensdag omgekomen, toen gewapende mannen het vuur openden op buspassagiers. Een politiewoordvoerder heeft tegen de Pakistaanse krant Dawn gezegd dat de passagiers door hun hoofd werden geschoten.

Man doodgeschoten in Amsterdam-West

Een man is in de nacht van dinsdag op woensdag doodgeschoten in Amsterdam-West. Het slachtoffer zat rond 00.20 uur in een auto op de De Clerqstraat toen hij onder vuur werd genomen, meldde de politie. Er is meerdere keren geschoten.

Doden bij groot treinongeluk VS

Zeker vijf mensen zijn dinsdag (lokale tijd) overleden na een groot treinongeluk in de stad Philadelphia in de Verenigde Staten. Ook zijn meer dan vijftig gewonden naar het ziekenhuis gebracht. Zes van hen zijn zwaargewond. Dat maakten de burgemeester van Philadelphia en de brandweer bekend.