Dit zijn de negen entertainmentvideo's van deze week die u gezien moet hebben.

Tina Fey trekt jurk uit tijdens uitzending Letterman

Actrice Tina Fey heeft haar jurk uitgetrokken tijdens de uitzending van David Letterman donderdag en die vervolgens cadeau gegeven aan de presentator.

Adam Levine bekogeld met wit poeder

Adam Levine heeft wit poeder naar zijn hoofd gekregen toen hij aankwam bij Jimmy Kimmels studio in Hollywood.

Kylie Jenner geeft toe dat haar lippen zijn opgevuld

Kylie Jenner heeft toegegeven dat ze haar lippen heeft laten opvullen met een tijdelijk product. Het jongste halfzusje van Kim Kardashian ontkende de laatste tijd juist veelvuldig dat haar lippen onnatuurlijk zijn.

Sofia Vergara krijgt ster in Hollywood

Sofia Vergara mocht donderdag haar eigen ster op de Hollywood Walk Of Fame onthullen. “Het is zo’n eer deze erkenning te krijgen”, schreef de actrice op haar eigen website.

U2 geeft verrassingsoptreden in metrostation New York

Verkleed als straatmuzikanten speelden Bono, The Edge, Larry Mullen Jr. en Adam Clayton akoestische versies van hun nummers.

Lindsay Lohan krijgt laatste kans voor taakstraf

Lindsay Lohan krijgt van de rechter in Los Angeles drie extra weken om de resterende 125 uur van haar taakstraf af te maken. 

Shaquille O'Neal valt in studio na interview

Dat is een flinke val voor de twee meter zestien lange ex-basketballer.

Ashton Kutcher verrast moeder

Kutcher gaf de kelder in het huis van zijn moeder namelijk een volledige make-over. Ashton werkte hiervoor samen met Houzz, een design website waarin hij investeerde.

Chris Brown valt van podium op verjaardag

Chris Brown vierde zijn 26e verjaardag dinsdag met een groots feest in Las Vegas. Hij had het zichtbaar naar zijn zin, maar een enthousiaste danspartij liep bijna slecht af toen de zanger van het podium viel.