Dit zijn de tien entertainmentvideo's van deze week die u gezien moet hebben.

Spectre

De eerste teaser-trailer van de nieuwste James Bond-film Spectre is zaterdag onthuld.

Kids' Choice Awards

Zaterdagnacht werden in Los Angeles de Nickelodeon Kids' Choice Awards uitgereikt. Nick Jonas werd uitgeroepen tot beste zanger en Angelina Jolie kreeg een wel heel opmerkelijke award uitgereikt. 

Destiny's Child

De voormalige popgroep Destiny's Child verraste het publiek van de uitreiking van de Stellar Gospel Music Award in Las Vegas met een kort reünie-optreden.

Taylor Swift

Taylor Swift is de grote winnaar van de tweede editie van de iHeartRadio Music Awards. De zangeres werd zondagavond uitgeroepen tot beste artiest van het jaar en ging met nog twee andere prijzen naar huis.

Bloed, Zweet en Tranen

De film Bloed, Zweet en Tranen ging maandagavond in première in het Amsterdamse Tuschinski. Bekende Nederlanders op de rode loper waren enthousiast over de film.

Rihanna

Zangeres Rihanna maakte presentator Jimmy Kimmel midden in de nacht wakker op een wel heel bijzondere manier. 

Ariana Grande

Fans van Ariana Grande werden tijdens een concert verrast met een optreden van een wel heel bekende vriend van de zangeres. 

Vin Diesel

Vin Diesel mocht zijn hand- en voetafdruk zetten in het cement van de befaamde collectie bij het TCL Chinese Theatre IMAX in Los Angeles.

AMY

De eerste trailer van de documentaire AMY is verschenen. AMY gaat over het leven van de inmiddels overleden zangeres Amy Winehouse. 

House of Cards

De Netflix-serie House of Cards kwam afgelopen week met groot nieuws.