Zangers Thomas Acda en Paul de Munnik hebben maandagavond voor het laatst opgetreden als duo. Een overzicht van hun carrière in vijf hits.

Niet of Nooit Geweest (1998)

Thomas Acda en Paul de Munnik leerden elkaar in 1989 op de Kleinkunstacademie in Amsterdam kennen. Bijna tien jaar en twee grote theatertours later scoorden ze hun eerste en grootste hit met Niet of Nooit Geweest.

Video

Het Regent Zonnestralen (1998)

Het Regent Zonnestralen is misschien wel het bekendste lied van het duo. In de Radio 2 top 2000 staat het nummer steevast bij de beste honderd liedjes.

Video

Zij Maakt Het Verschil (2001) 

Acda en De Munnik werkten in 1999 voor het eerst samen met de groep Van Dik Hout. Samen vormden ze de band De Poema's met als grootste hit Zij Maakt Het Verschil

Video

Ren Lenny Ren (2002)

In 2002 won het duo een Gouden Harp. In datzelfde jaar brachten Acda en De Munnik ook Ren Lenny Ren uit en hun negende album Groeten uit Maaiveld.

Video

Draaien (2013)

De laatste single van Acda en de Munnik kwam in 2013 uit. In 2014 kondigde het duo aan te gaan stoppen. Volgens hun management hebben Acda en De Munnik in totaal ongeveer twee miljoen albums verkocht.

Video

Wat vindt u van de video's op NU.nl? Laat het ons weten!