Dit zijn de meest spraakmakende video's van deze week.

Benfica-speler neemt onbegrijpelijke strafschop

De 18-jarige Romario Baldé van Benfica schiet misschien wel de opmerkelijkste strafschop van het UEFA Youth League in de wedstrijd tegen Shaktar Donetsk.

Agenten Tunesische politie omsingelen het gebouw

Zeker zeven toeristen en een Tunesiër zijn woensdag gedood in een aanval van militanten op het Bardomuseum in de Tunesische hoofdstad Tunis. Dit zijn beelden van de omsingeling van het gebouw door de politie.

Twee Nederlandse piloten Apache omgekomen

Twee Nederlandse vliegers van een Apache-gevechtshelikopter kwamen dinsdag om toen zij tijdens een oefening in het noorden van Mali neerstortten.

Google test vliegende windturbines

Google deed deze week een test om met vliegende windturbines op een hoogte van 450 meter elektriciteit op te wekken.

Hertje heeft tweede leven

Midden op de weg ligt een jong hertje. Er lijkt niet veel leven meer in het diertje te zitten. De mannen in het filmpje zien het moederhert staan en besluiten de kleine naar de berm te dragen. En dan...

Bijzondere beelden van Formule 1-crash Maldonado

Pastor Maldonado crashte tijdens de Grand Prix in Australië in de eerste ronde. Een fan stond in de bocht achter het hek en maakte daar bijzondere beelden van.

Drukte voor zonsverduistering in Utrecht

Bij de sterrenwacht in Utrecht verzamelden zich vrijdagochtend meer dan honderd mensen. Ze hoopten daar iets te kunnen zien van de zonsverduistering.

Russische achtbaan gaat kapot tijdens looping

Bezoekers van het VDNKh-pretpark in Moskou hingen een half uur ondersteboven toen de achtbaan waar zij in zaten tot stilstand kwam op het moment dat het treintje door een looping ging. De inzittenden moesten met een hoogwerker uit hun benarde positie worden bevrijd.

'Hobbypiloot' succesvol op jacht naar zonsverduistering

Terwijl half Nederland naar een grijze lucht staarde in de hoop een glimp van de eclips op te vangen, besloot hobbypiloot Dirk Dral uit Den Helder de zonsverduistering zelf op te zoeken in de lucht.