De nieuwsvideo's van vrijdag 6 maart die u niet wilt missen.

Onderzoek naar e-mails Clinton

Het Amerikaanse ministerie van Buitenlandse Zaken doet onderzoek naar de zakelijke mailtjes die oud-minister Hillary Clinton vanaf haar privémailaccount verstuurde. Er wordt niet gezocht naar informatie die Clinton mogelijk verborgen wilde houden, maar naar gevoelige informatie die ze misschien niet via de account had mogen versturen.

Harrison Ford gewond na vliegtuigongeluk

Een sportvliegtuigje heeft donderdag een noodlanding gemaakt op een golfbaan in Los Angeles. De piloot was acteur Harrison Ford. Hij is met verwondingen naar het ziekenhuis gebracht.

Loos alarm om pakketje op politiebureau Breda

Het politiebureau aan het Chasséveld in Breda is vrijdag ontruimd geweest na de vondst van een verdacht pakketje op het toilet. Ook naastgelegen gebouwen werden ontruimd. De politie schakelde een explosievenverkenner en speurhond in, die concludeerden dat het pakketje niet gevaarlijk is.

Indonesïe stelt executie uit

De executie van een groep terdoodveroordeelden in Indonesië is uitgesteld tot alle juridische procedures zijn afgerond. "Het gebeurt zeker niet deze week. Deze maand, dat weten we nog niet zeker'', zei een woordvoerder van justitie.

OM eist veertien jaar en zestien cel tegen crimineel duo

Het Openbaar Ministerie heeft vrijdag voor de rechtbank in Assen zestien jaar cel geëist tegen Antonio van der P. en veertien jaar tegen Enise B. Volgens het OM hebben de twee een lange reeks zeer ernstige strafbare feiten gepleegd waarvan hun slachtoffers een jaar later nog dagelijks de gevolgen ondervinden.