De nieuwsvideo's van donderdag 5 maart die u niet wilt missen.

Angela Merkel: Geen derde lening voor Griekenland

Bondskanselier Angela Merkel en de voorzitter van de Europese Commissie Jean-Claude Juncker hebben woensdag in Brussel gezegd dat een derde hulpprogramma voor Griekenland te voorbarig is. Merkel waarschuwde ook Rusland.

Ambassadeur VS in Zuid-Korea aangevallen

De Amerikaanse ambassadeur Mark Lippert in Zuid-Korea is donderdag (lokale tijd) gewond geraakt toen hij werd aangevallen door een man met een mes. De ambassadeur is hevig bloedend overgebracht naar het ziekenhuis.

Celstraf en stokslagen voor graffiti op trein

Twee Duitsers zijn donderdag in Singapore veroordeeld tot negen maanden celstraf en drie stokslagen voor het spuiten van graffiti op een trein. De vrienden bekenden en betuigden spijt in de rechtszaal.

Guy Sebastian voor Australie naar Eurovisie

De zanger Guy Sebastian gaat Australië dit jaar vertegenwoordigen op het Eurovisie Songfestival. Dat werd donderdag in Sydney bekendgemaakt. Guy was de winnaar van Australian Idol in 2003 en geldt sindsdien als één van de meest succesvolle artiesten in Australië.

Indonesië wijst gevangenenruil af

Indonesië heeft het aanbod van Australië om twee in Indonesië ter dood veroordeelde Australiërs te ruilen tegen drie Indonesische drugshandelaren die vastzitten in Australië officieel afgewezen.