De nieuwsvideo's van woensdag 4 maart die u niet wilt missen.

Grote brand in winkelpand Rotterdam

Een winkel in de Rotterdamse wijk Nieuwe Westen is in de nacht van dinsdag op woensdag uitgebrand. Bovengelegen woningen hebben alleen rook- en waterschade, meldde de veiligheidsregio Rijnmond. De brand brak iets na middernacht uit. Rond 2.20 werd het sein brand meester gegeven.

 

Twee doden door botsing auto en trein

Door een botsing van een auto met een trein bij Zevenhuizen zijn volgens de politie dinsdagavond zeker twee doden gevallen. Vanwege de ravage kon de politie nog geen uitsluitsel geven over het definitieve aantal slachtoffers.

 

Australiërs aangekomen in dodencel Indonesië

Twee Australiërs die ter dood zijn veroordeeld in Indonesië zijn woensdag naar het eiland Nusakambangan gebracht. Daar wachten zij in een gevangenis op hun executie, meldden Australische media. De twee mannen worden net als acht anderen doodgeschoten omdat ze veroordeeld zijn voor drugssmokkel.

 

Schietpartij bij hoofdkwartier NSA

Bij het hoofdkwartier van de Amerikaanse geheime dienst NSA zijn schoten gelost. Er zouden geen gewonden zijn gevallen. Het gebouw van NSA liep wel schade op. Het is niet duidelijk wie de schoten heeft afgevuurd.

Een dode in kolenmijn in Oost-Oekraïne

Bij de mijnexplosie in Oost-Oekraïne woensdag zijn mogelijk veel minder doden gevallen dan aanvankelijk gedacht. Zowel de rebellen in Donetsk als de centrale regering in Kiev zeggen nu dat één mijnwerker om het leven is gekomen. Daarnaast zouden vijftien mensen gewond zijn geraakt. Eerder was sprake van 32 doden.