Dit zijn de nieuwsvideo's van dinsdag 3 maart die u niet wilt missen.

Rusland neemt afscheid van vermoorde Nemtsov

Duizenden Russen nemen dinsdag afscheid van Boris Nemtsov, de liberale oppositieleider die vrijdag in de buurt van het Kremlin werd doodgeschoten. Met rode rozen in hun handen sloten vrienden, aanhangers en andere belangstellenden aan in een lange rij voor het Sacharov Museum.

Bus met operagezelschap rijdt afgrond in

Bij een zwaar busongeluk in het midden van China zijn dinsdag twintig mensen om het leven gekomen. De bus, met daarin een Chinees operagezelschap, raakte van de weg en stortte vervolgens een afgrond in.

Westen van Brazilië onder water

De stad Rio Branco staat onder water nadat de rivier de Acre buiten zijn oevers is getreden. Het water staat zo hoog dat de noodtoestand is uitgeroepen. Meer dan 70.000 mensen hebben hun huis verlaten.

Honderden bij verboden Pegida-betoging

Enkele honderden mensen hebben maandagavond in het centrum van Antwerpen gedemonstreerd tegen de islam. Een paar mensen werden opgepakt, omdat ze onrust stookten. Een agent raakte lichtgewond.

LG onthult LG Watch Urbane

De G Watch Urbane is de opvolger van de G Watch R, de ronde smartwatch van LG die er al best mooi uit zag. Dat horloge was rond, wat een verbetering was ten opzichte van de originele G Watch, een onooglijk blok op je pols.