De nieuwsvideo's van maandag 2 maart die u niet mag missen.

Storing Utrecht Centraal

Door een defecte bovenleiding rijden er maandag nauwelijks treinen van en naar station Utrecht. De treinen in nagenoeg alle richtingen hebben er last van, zoals van en naar Schiphol, Den Haag, Breukelen, Den Bosch en Nijmegen.

Zoektocht MH370 mogelijk binnen enkele weken voorbij

De zoektocht naar het vermiste toestel van Malaysia Airlines kan volgens de Australische vice-premier Warren Truss niet eeuwig doorgaan.

Noord-Korea reageert op oefening

Noord-Korea heeft maandagochtend (lokale tijd) twee korteafstandsraketten afgevuurd. Dat meldt de minister van Defensie van buurland Zuid-Korea. De raketten kwamen 490 kilometer verderop in de Japanse zee terecht.

Crimineel duo voor de rechter

Op maandag start de rechtbank met de inhoudelijke behandeling van de zaak tegen het criminele duo, bestaande uit verdachten Antonio Marcus van der P. en Enise B. De zitting vindt plaats bij de rechtbank Noord-Nederland in Assen.

Spannende lancering voor SpaceX

SpaceX heeft zondag in Florida weer een raket gelanceerd. En het is een spannende lancering, want het is de bedoeling dat deze raket uiteindelijk weer landt op de aarde. In januari probeerde SpaceX dat ook al, maar die poging mislukte.