De nieuwsvideo's van zondag 1 maart die u niet mag missen.

Boris Nemtsov herdacht in Moskou

De Russische oppositie is zondag in Moskou de straat opgegaan om de doodgeschoten politicus Boris Nemtsov te herdenken. De autoriteiten in de Russische hoofdstad hebben toestemming gegeven voor een rouwmars met maximaal 50.000 deelnemers, maar de oppositie houdt er rekening mee dat meer mensen op de bijeenkomst af komen.

Hof Egypte brengt verkiezingen in gevaar

Het hooggerechtshof in Egypte heeft zondag bepaald dat een wetsartikel over verkiezingen ongrondwettelijk is. Door de uitspraak van het hof worden de parlementaire verkiezingen, die op 22 en 23 maart zouden beginnen, mogelijk uitgesteld.

Venezuela arresteert Amerikanen om spionage

Venezuela heeft ,,een aantal'' Amerikanen opgepakt op verdenking van spionage. Dat zei de Venezolaanse president Nicolas Maduro zaterdag. Volgens Maduro probeerden ze onder meer om ,,mensen voor zich te winnen in dorpen langs de kust van Venezuela''. Om hoeveel arrestaties het gaat, is niet gemeld.

'Volg vliegtuigen beter boven oceanen'

Vliegtuigen die over afgelegen gebieden van oceanen vliegen, moeten beter worden gevolgd. Het is een van de lessen die de luchtvaart moet trekken uit de verdwijning van Malaysia Airlines vlucht MH370, bijna een jaar geleden. Dat vindt de directeur-generaal van de Vereniging van Aziatische en Pacifische Luchtvaartmaatschappijen (AAPA).