De nieuwsvideo's van vrijdag 27 februari die u niet wilt missen.

VVD'er Mark Verheijen stapt op

VVD'er Mark Verheijen legt zijn lidmaatschap van de Tweede Kamer neer. Dat heeft de VVD vrijdag laten weten. Hij kwam opspraak door twijfels aan zijn integriteit.

Video

Rellen in Athene na anti-regeringsmars

In de Griekse hoofdstad Athene is het donderdag tot botsingen gekomen tussen de politie en betogers die demonstreerden tegen de nieuwe regering. Zeker 450 aanhangers van de linkse regeringspartij Syriza gingen boos de straat op omdat ze vinden dat de regering van premier Alexis Tsipras zich niet aan haar verkiezingsbelofte houdt.

Video

Dure jurk van Oscarwinnares Nyong'o gestolen

De jurk van 134.000 euro die Lupita Nyong'o afgelopen zondag droeg tijdens het Oscargala, is woensdag uit haar hotelkamer in West Hollywood gestolen. Dat heeft de politie donderdag meegedeeld. Nyong'o overhandigde zondag de Oscar voor beste vrouwelijke bijrol aan Patricia Arquette. Vorig jaar won zij die Oscar voor haar spel in de film 12 Years a Slave.

Video

De Kuip vreedzaam leeggelopen

De toeschouwers van de tumultueuze voetbalwedstrijd Feyenoord- AS Roma (1-2) hebben stadion De Kuip donderdagavond rustig verlaten. Een overmacht aan politie hield toezicht op de Italiaanse en Rotterdamse supporters.

Video