De nieuwsvideo's van woensdag 25 februari die u niet wilt missen.

Trucje oppositie dwingt alsnog debat gaswinning af

De oppositie wil een debat naar aanleiding van het kritische rapport van de Onderzoeksraad voor Veiligheid over de gaswinning in Groningen, dat vorige week werd gepubliceerd. De oppositie bedacht een kunstgreep.

Video

Nederlandse haalt tienduizend euro op voor Rome

De Nederlandse Elisabeth Jane Bertrand heeft al al ruim tienduizend euro opgehaald voor de schade die vorige week in Rome werd aangericht door hooligans van Feyenoord. Ze richtte de crowdfundpagina Scusa Roma, Sorry Rome, op.

Video

Bejaarde vrouw dood na flatbrand Nijmegen

Een 86-jarige vrouw is alsnog overleden na de brand in een seniorenflat in Nijmegen vorige week. De bewoonster stierf in de nacht van dinsdag op woensdag aan haar verwondingen. 

Video

Agent doodt tiener tijdens protest Venezuela

Een 14-jarige jongen is tijdens een demonstratie tegen de regering in Venezuela doodgeschoten door een agent. De tiener werd geraakt in zijn hoofd toen het tot botsingen kwam tussen betogers en de politie.

Video

Obama blokkeert Keystone

De Amerikaanse president Barack Obama heeft dinsdag zijn veto uitgesproken tegen wetten die de weg vrijmaken voor de aanleg van de oliepijpleiding Keystone XL. Obama is al langere tijd tegen de aanleg van de omstreden oliepijpleiding tussen Canada en de Verenigde Staten.

Video

Levenslang voor moord op 'American Sniper'

Een ex-marinier die de oud-Navy SEAL Chris Kyle heeft doodgeschoten, moet levenslang de cel in. Een jury in de Amerikaanse staat Texas heeft hem dinsdag (lokale tijd) veroordeeld voor de moord op Kyle, die de autobiografie American Sniper schreef, waarop later de Amerikaanse film werd gebaseerd.

Video

Enrique tevreden over spel Barcelona

FC Barcelona heeft dinsdagavond een grote stap gezet naar het bereiken van de kwartfinales van de Champions League. De Catalanen wonnen de eerste ontmoeting met Manchester City, in Engeland, met 2-1. Barcelona kwam na dertien minuten op voorsprong via Luis Suárez. De oud-Ajacied verdubbelde na een half uur de marge.

Video