Dit zijn de nieuwsvideo's van dinsdag 24 februari.

Vermoedelijke aanhangers IS vast in Spanje

De Spaanse politie heeft dinsdag vier vermoedelijke aanhangers van de terreurgroep Islamitische Staat aangehouden. Twee verdachten zijn opgepakt in Catalonië. De andere twee in Melilla, een Spaanse enclave in Noord-Afrika.

Video

'Negen doden na schietpartij in Tsjechisch restaurant'

Bij een schietpartij in een restaurant in de Tsjechische stad Uherský brod zouden negen doden zijn gevallen.

Video

Fikse brand in Philadelphia

In de Amerikaanse stad Philadelhpia woedde dinsdag een grote brand. Enkele metrolijnen moesten worden omgeleid.

Video

Schietende plofkrakers blijven in België

Nederland vraagt België voorlopig niet om uitlevering van drie verdachten die maandagochtend een plofkraak pleegden in Breda.

Video

Eerste beelden ontruiming Bungehuis

De politie is dinsdagochtend begonnen met de ontruiming van het Bungehuis in Amsterdam. Een groep studenten bezette het gebouw van de Universiteit van Amsterdam ruim een week geleden.

Video

Rechter handhaaft doodvonnis Australiërs

Het beroep van twee Australiërs die in Indonesië ter dood zijn veroordeeld is door de rechter verworpen. Ze kunnen nog in beroep tegen de beslissing.

Video

Brandweer vist zeekoeien uit afvoer Florida

In de Amerikaanse staat Florida zijn zo'n 15 zeekoeien gestrand in afvoerbuizen. Waarschijnlijk waren ze op zoek naar warmer water. Door winters weer is de temperatuur van het water in de rivier waar ze veel zwemmen te koud voor de dieren.

Video

Poetin: oorlog is apocalyptisch scenario

De Russische president  Poetin denkt dat het zeer onwaarschijnlijk is dat er oorlog komt tussen Rusland en Oekraïne. Op de Russische staats-tv noemde hij dat een ''apocalyptisch scenario.'' Hij hamert erop dat het akkoord van Minsk moet worden nageleefd.

Video