Dit zijn de nieuwsvideo's van zondag 22 februari die u niet wilt missen.

Bootongeluk Bangladesh eist levens

Zeker 37 mensen zijn omgekomen in Bangladesh, toen de veerboot waarop zij zaten botste met een vrachtboot. De veerboot, waarop zo'n 150 mensen zaten, kapseisde zondag.

Romeinen boos op hooligans en burgemeester

De rellen met Feyenoordsupporters in Rome hebben zeker 3 miljoen euro gekost. De Barcaccia-fontein is dusdanig beschadigd dat hij nooit meer in de oude staat kan worden hersteld.

Joden en moslims demonstreren samen tegen discriminatie

Joden en moslims samen zondag in Amsterdam een solidariteitsmars gehouden. De wandeling begon bij de Dokwerker op het Jonas Daniël MeijerpleIn Amsterdam en werd afgesloten met een bezoek aan de Al Kabirmoskee aan de Weesperzijde.

Vredesmars in Charkov loopt uit op drama

Door een ontploffing in Charkov zijn zondag zeker drie mensen omgekomen en zeker tien mensen gewond geraakt. Ze liepen mee in een vredesmars door de Oekraïense stad, meldden verscheidene media uit Oekraïne en Rusland.

Duizenden herdenken doden protesten Kiev

In de Oekraiense hoofdstad Kiev is zondagmiddag een grote herdenking begonnen. De 'Mars van Waardigheid' biedt Oekrainers de kans de doden te herdenken die vielen tijdens de protesten in Kiev, vorig jaar.

Oekraïne en separatisten ruilen gevangenen

Oekraïne en de pro-Russische separatisten hebben zaterdag bijna tweehonderd gevangenen uitgewisseld. Oekraïne liet 52 rebellen vrij en de separatisten droegen 139 militairen over aan de autoriteiten in Kiev.

Turkije evacueert militairen uit enclave in Syrië

Turkse troepen hebben zaterdagavond zo'n veertig militairen uit de Suleiman Shah-enclave in Syrië geëvacueerd. Een militair is omgekomen door een ongeluk tijdens de evacuatie, meldt nieuwszender CNN Türk. De Turkse regering zei vorig jaar al dat de enclave wordt bedreigd door Islamitische Staat. Volgens de Turkse krant Hurriyet had IS het op de enclave gemunt.

Zware crash Alonso tijdens testsessie in Barcelona

Fernando Alonso heeft zondag een zware crash gemaakt tijdens de testsessie van de Formule 1 in Barcelona. De Spanjaard lijkt er geen ernstige kwetsuren aan over te hebben gehouden. Het is onduidelijk of er iets aan de wagen mankeerde of dat Alonso een fout maakte. Bekijk beelden van na de crash:

Bewoners uitgebrande seniorenflat Nijmegen pas over maanden terug

Het gaat weken tot maanden duren voor alle senioren hun woningen in de uitgebrande flat in Nijmegen weer kunnen betrekken. Eigenaar Woonzorg Nederland zoekt samen met Nijmeegse woningcorporaties naar tijdelijke huisvesting. Een deel van de woningen heeft zware schade opgelopen door de brand. In het dak van het complex zit een gat.

Saving Christmas en Cameron Diaz in de prijzen bij Golden Razzies

De kerstfilm Saving Christmas won zaterdagavond (lokale tijd) de Golden Raspberry voor slechtste film van het jaar. De film verzilverde in totaal vier van de zes nominaties. Acteur Kirk Cameron werd op het gala in Los Angeles 'bekroond' tot slechtste acteur. De award voor slechtste actrice ging naar Cameron Diaz.