Dit zijn de nieuwsvideo's van zaterdag 21 februari die u niet wilt missen.

Protest Moskou tegen omwenteling Oekraine

In de Russische hoofdstad Moskou heeft zaterdag een protest plaats tegen de politieke omwenteling in Oekraine een jaar geleden. Op het anti-Maidan protest, genoemd naar het onafhankelijkheidsplein in Kiev waar Oekraïeners demonstreerden tegen de pro-Russische regering, zijn duizenden mensen afgekomen.

Australië ruimt puin na cyclonen

Inwoners van de ooskust van Australië zijn zaterdag gestart met het opruimen van de schade die vrijdag werd aangericht door cycloon Marcia. Ook in het noorden van het land trok een cycloon over, die voor schade zorgde.

Grote brand in wolkenkrabber Dubai

Er heeft in de nacht van vrijdag op zaterdag een enorme brand gewoed in een 340 meter hoge wolkenkrabber in Dubai. Lokale media meldden dat er geen dodelijke slachtoffers zijn, maar dat een aantal bewoners is behandeld omdat ze rook hadden ingeademd.

Vier doden door ongeval in Erp

Een verkeersongeval op de Gemertsedijk in Erp (Noord-Brabant) heeft aan vier mensen het leven gekost. De politie zegt dat de wagen door nog onbekende oorzaak tegen een boom reed.

Griekenland krijgt verlenging steunprogramma

Het steunprogramma van Griekenland wordt verlengd. Dat hebben de ministers van Financiën van de negentien eurolanden (de eurogroep) afgesproken in Brussel, meldden bronnen tegenover het persbureau ANP. Het programma wordt met vier maanden voortgezet.