De uitzending van South Park die woensdagavond op de Amerikaanse televisie werd vertoond, is door de uitslag van de presidentsverkiezingen in de Verenigde Staten aangepast.

Volgens Esquire hadden de makers gerekend op een overwinning van Hillary Clinton en daarop het verhaal gebaseerd. De geplande aflevering heette De allereerste First Gentleman. Die werd woensdag snel vervangen door een uitzending met de titel Oh jee.

South Park staat bekend om de vele verwijzingen naar de actualiteit. De populaire animatieserie over vier jongetjes in Colorado wordt om die reden altijd kort voor de uitzending gemaakt. 

Video: Fragment van verkiezingsaflevering South Park

Fragment verkiezingsaflevering South Park
Fragment verkiezingsaflevering South Park

Law & Order

Een aflevering van Law & Order: Special Victims Unit die gebaseerd is op de verkiezingsrace, werd juist tot nader order uitgesteld.

De aflevering zou volgens New York Daily News eerst vlak voor de verkiezingen worden uitgezonden. Die datum verschoof een week maar nu is de aflevering over een politicus die door verschillende vrouwen wordt beschuldigd van seksueel misbruik uitgesteld naar een nog te bepalen datum in 2017.