Trump gaat bij nederlaag op vakantie

Donald Trump blijkt al een plan te hebben voor als hij de presidentsverkiezingen verliest. "Dan ga ik op een erg prettige en lange vakantie", zei de Republikeinse presidentskandidaat donderdag tegen nieuwszender CNBC.

De vastgoedmagnaat denkt overigens dat hij na de verkiezingen in het Witte Huis kan plaatsnemen. "Ik denk dat we gaan winnen, maar we zien wel", stelde Trump in het telefonisch interview.

De mogelijkheid dat hij verliest van Democrate Hillary Clinton lijkt Trump weinig angst aan te jagen. "Als ik tekortschiet is dat prima. Ik ga terug naar een hele goede levensstijl."

De uitgesproken Republikein lijkt ondanks kritiek van partijgenoten in elk geval niet van plan te zijn om voortaan een blad voor de mond te nemen. "Ik ben iemand die de waarheid spreekt", aldus Trump. "Alles wat ik doe, is de waarheid spreken."

Lees meer over:

Experts over winst Trump

Experts over winst Trump
'Trump maakt geen schijn van kans meer op 8 november', schreef NU.nl eerder op basis van experts. Wat zeggen die experts nu?

Overzicht: Bizarre verkiezingsrace

Overzicht: Bizarre verkiezingsrace
Niet veel mensen zagen verkiezing Trump aankomen: twaalf uur eerder gold Clinton nog als favoriet. Overzicht van roerige nacht.

Dit is Trump van plan

Dit is Trump van plan
Trump is verkozen tot president. In januari betreedt hij het Witte Huis. Dit zijn de plannen van Trump.
Tip de redactie