Wie perfect op de hoogte wil zijn van de ontwikkelingen rond de Tweede Kamerverkiezingen moet komende weken NU.nl in de gaten houden. Dit is wat wij tot en met verkiezingsdag - 15 maart - voor je in petto hebben.

Volg al het nieuws rond de verkiezingen in ons verkiezingsdossier. Hier komt in principe al het nieuws te staan wat ook maar enigszins betrekking heeft tot de verkiezingen.

Daarnaast houden wij constant een verkiezingsblog bij. Hou deze in de gaten om razendsnel op de hoogte te zijn van al het nieuws rondom de campagne, ook het wat 'lichtere' nieuws.

Wil jij het belangrijkste nieuws ook gepusht via de app? Stel dan de tag 'verkiezingsalert' in (onderaan dit bericht). Wil jij ál het nieuws rondom de campagne gepusht krijgen dan stel je de tag 'verkiezingen 2017' in.

Facebook

Onze politiek redacteuren Avinash Bhikhie, Edo van der Goot en Lucas Benschop gaan jou regelmatig via Facebook live bijpraten over het gesprek van de dag rondom de campagne. Ook kunnen zij daar jouw vragen over de campagne beantwoorden.

NU.nl zal de politieke leiders uitgebreid interviewen over hun plannen met Nederland. De resultaten lees je op NU.nl.

Ben jij benieuwd welke plannen de politieke partijen hebben, maar heb je geen tijd om de verkiezingsprogramma's te lezen? We zetten van de belangrijkste thema's de verschillende standpunten op een rijtje.

MijnStem

Een andere optie is onze stemtool MijnStem. Met deze stemwijzer (samenwerking tussen NU.nl en Citisens) kun je per stelling met een slider aangeven in welke mate je het ergens mee eens bent. Bij iedere stelling is bovendien de motivatie van de partijen te lezen. Uiteindelijk rolt de partij eruit die het dichtste bij jouw mening past.

Ook kun je elke dag een campagneupdate verwachten. Hiermee ben je volledig op de hoogte over het campagnenieuws en wat je allemaal aan campagnenieuws kunt verwachten.

En verder analyseren we in samenwerking met Media Distillery hoelang de lijsttrekkers in beeld zijn op televisie. En hoeveel kijkers zij met hun televisieoptreden bereiken. Deze tool vind je hier

Peilingen

Qua peilingen is NU.nl altijd terughoudend. In aanloop naar 15 maart zullen we de peilingen van Peilingwijzer brengen op het moment dat we dat relevant achten, bijvoorbeeld als een prominente partij sterk in opmars is of juist zakt. We hanteren de Peilingwijzer, omdat deze het gemiddelde pakt van alle peilers.

Verkiezingsavond

Op verkiezingsavond is NU.nl natuurlijk dé plek waar je moet zijn om op de hoogte te blijven van de meest actuele uitslagen, exitpolls en reacties van de politieke leiders.

En, uiteraard, het laatste campagnenieuws lees je het eerst op NU.nl.

Wil jij bij belangrijk nieuws in aanloop naar de verkiezingen een pushbericht ontvangen? Klik dan hieronder (in de NU.nl-app) op de filter 'Verkiezingsalert' en kies Mijn nieuws + pushbericht.

Bekijk hier jouw politieke voorkeur met MijnStem