Op steeds meer daken zie je zonnepanelen. En niet voor niets: met zonnepanelen wek je zelf groene stroom op en zorg je voor een flinke besparing op je energierekening. 

Dit kan oplopen tot honderden euro’s per jaar. Daarmee zijn zonnepanelen een slimme en verantwoorde investering.

Zodra er daglicht op valt, begint een zonnepaneel direct stroom te produceren. Met gemiddeld 1400-1700 zonuren per jaar loont het absoluut om in Nederland zonnepanelen op je dak te plaatsen. Een zonnepanelensysteem gaat minimaal 25 jaar mee. Doorgaans verdienen zonnepanelen zich binnen 8 jaar terug.

Er zijn veel aanbieders van zonnepanelen waardoor huiseigenaren vaak door de bomen het bos niet meer zien. Vereniging Eigen Huis vindt dat zonne-energie voor zoveel mogelijk mensen toegankelijk moet zijn.

Daarom organiseert zij de Collectieve Inkoop Zonnepanelen. Zij doen het lastige uitzoekwerk en informeren je helder. Door collectief in te kopen ben je gegarandeerd van een scherpe prijs. Dat betekent makkelijk zonnepanelen aanschaffen.

Hoe de collectieve inkoop werkt

Vereniging Eigen Huis brengt mensen samen die interesse hebben in zonnepanelen. Daarvoor hoef je geen lid te zijn van Vereniging Eigen Huis.

Je kunt je vrijblijvend inschrijven voor de Collectieve Inkoop Zonnepanelen. Vervolgens wordt er een veiling georganiseerd voor gekwalificeerde leveranciers. Je ontvangt het meest scherpe bod van de winnende leverancier en beslist vervolgens of je het zonnepanelensysteem afneemt.

Door samen in te kopen, krijg je een scherpe deal. Op deze manier zijn al bij tienduizenden huizenbezitters kwalitatief hoogwaardige zonnepanelen geïnstalleerd.

De voordelen op een rij:

  • Aanzienlijke groepskorting
  • Onafhankelijke en heldere informatie
  • Gekwalificeerde leveranciers
  • Hoge kwaliteit en lange garanties
  • 100 procent begeleiding tijdens het hele traject

Benieuwd welke besparing jij kunt behalen met zonnepanelen? Kijk of je dak geschikt is en krijg een persoonlijk rekenvoorbeeld van de kosten en opbrengsten.

Schrijf je gemakkelijk en vrijblijvend in voor woensdag 10 mei op eigenhuis.nl/zonnepanelen