Het laatste warenhuis van V&D is zaterdag voorgoed de gesloten. Koopjesjagers en andere geïnteresseerden konden tot het middaguur nog terecht bij het filiaal in Hilversum. De spullen die dan nog niet verkocht zijn gaan naar een opkoper.

Oorspronkelijk zouden meer filialen tot en met zaterdag open blijven. Maar de opheffingsuitverkoop in die filialen bleek erg succesvol, ze waren al snel door hun restvoorraden heen. Vrijdag gingen daarom zes filialen al definitief dicht.

Het failliete warenhuisconcern begon vorige maand kortstondig aan een tweede leven. De heropening door de curatoren trok direct massa's mensen naar de warenhuizen. Dat was in de periode daarvoor niet meer voorgekomen.

De drukte nam de eerste dagen na de heropening zelfs zulke grote vormen aan, dat de V&D in Rijswijk noodgedwongen kort moest sluiten. Klanten dreigden met elkaar op de vuist te gaan toen ze tegelijk de winkel in wilden.

NUlive: V&D in Hilversum sluit als laatste filiaal de deuren

NUlive: V&D in Hilversum sluit als laatste filiaal de deuren
NUlive: V&D in Hilversum sluit als laatste filiaal de deuren

NUlive is een nieuwe app van NU.nl waarmee lezers live nieuwsbeelden kunnen streamen naar de redactie. De beelden van jouw smartphone komen direct binnen op de redactie en kunnen door een redacteur live doorgezet worden op NU.nl.

Ben jij in Hilversum en wil je de sfeer op straat of rond het filiaal vastleggen? Download dan nu de NUlive-app (Android of iOS) en gebruik hem zaterdag tot de sluiting.

Kijk hier voor meer informatie over NUlive | Voor overige vragen kan je altijd contact opnemen met de redactie