Geen energierekening meer voor Amersfoorters

Wie wil er niet een energierekening van 0 euro? Klinkt onhaalbaar, maar voor jou als particuliere huizenbezitter toch echt mogelijk. 

Ga van energie verbruiken naar energie opwekken. Hoe je dat doet? Kom op 18 juni naar Van Slooten’s Groen Expo in Amersfoort en laat je informeren over de verduurzaming van jouw woning.

Alles kan duurzamer

Van gebruik van LED-verlichting, tot het rijden van energiezuinige auto’s. ‘Groen’ denken en doen is onderdeel geworden van onze maatschappij.

Maar wat dacht je van het duurzamer maken van jouw woning? Goed voor je portemonnee, goed voor het milieu én dat is makkelijker dan je denkt! Technisch Bureau Van Slooten is expert op dit gebied, geeft advies en levert producten om het milieu en je energierekening te sparen.

Verbruik je bijvoorbeeld veel warm water? Denk dan eens aan een zonneboiler. Heb je te maken met hoge stookkosten? Dan kan een warmtepomp interessant zijn. Of kijk wat het plaatsen van zonnepanelen jou oplevert. Technisch Bureau Van Slooten gaat voor de best passende oplossing voor jouw woning. 

Vakkundig team

Naast zonneboilers, zonnepanelen en warmtepompen levert Van Slooten al 80 jaar cv-ketels van diverse A-merken in Amersfoort en omstreken. Van Slooten werkt met eigen personeel, is snel en deskundig, innovatief en hanteert scherpe prijzen.

Van Slooten’s Groen Expo

In samenwerking met diverse grote fabrikanten van A-merken organiseert Van Slooten op 18 juni de eerste Van Slooten’s Groen Expo in Amersfoort.

Krijg tussen 9.00 en 13.00 uur gratis advies en antwoord op al jouw vragen. Aanmelden is niet nodig.

Kijk voor meer informatie op vanslootenbv.nl.

Tip de redactie