Zo stap je af van je energiemaatschappij

Ga van energie verbruiken naar energie opwekken. En dat gaat gemakkelijker dan je denkt.

Klinkt een energierekening van 0 euro je als muziek in de oren? Kom dan op 18 juni naar Van Slooten’s Groen Expo in Amersfoort en kom meer te weten over de verduurzaming van je woning. 

Duurzame energie

Verschillende vormen van duurzame energie zijn de laatste jaren steeds verder ontwikkeld. Iedereen is bezig met ‘groen’. E-bikes, recyclen, LED-verlichting, etc. Maar wat dacht je van het duurzamer maken van je woning?

Als expert op het gebied van duurzame energiesystemen heeft Technisch bureau Van Slooten dit nu ook voor de consument toegankelijk gemaakt. Goed voor je portemonnee en goed voor het milieu. 

Verbruik je bijvoorbeeld veel warm water? Denk dan eens aan een zonneboiler. Heb je hoge stookkosten? Dan kan een warmtepomp interessant zijn. Of kijk wat zonnepanelen voor jouw oplevert. Technisch bureau Van Slooten gaat voor de best passende oplossing voor jouw woning.  

Kennis van zaken

Naast zonneboilers, zonnepanelen en warmtepompen levert Technisch bureau Van Slooten al 80 jaar cv-ketels van diverse A-merken in Amersfoort en omstreken. Van Slooten werkt met eigen personeel, is snel en deskundig, innovatief en hanteert scherpe prijzen. 

Van Slooten’s Groen Expo 

In samenwerking met diverse grote fabrikanten van A-merken organiseert Technisch bureau Van Slooten op 18 juni de eerste Van Slooten’s Groen Expo in Amersfoort.

Krijg gratis advies en antwoord op al je vragen. Aanmelden is niet nodig, kom gewoon binnenlopen tussen 9.00 en 13.00 uur.

Kijk voor meer informatie op vanslootenbv.nl.

Tip de redactie