Geniet samen van een verblijf in het park Port Zélande van Center Parcs. Vanuit je cottage loop je zo de voordeur uit naar het Grevelingenmeer en de achterdeur uit naar het Noordzeestrand: Port Zélande is een walhalla voor watersporters en strandliefhebbers. Boek nu een verblijf voor 2 personen vanaf 266 euro.

Boek nu je verblijf.

Omgeving

In Port Zélande ben je er samen echt even tussenuit, midden in de natuur. Ontdek prachtige natuurgebieden tijdens een wandel- of fietstocht, maak een boottocht op het Grevelingenmeer, geniet van lekker eten en drinken en geniet van elkaar. In je cottage met open haard, privéterras en misschien wel een eigen sauna komen jullie helemaal tot rust.

Meer informatie

  • Wat: midweekverblijf (ook week en weekend beschikbaar)
  • Waar: Center Parcs Port Zélande (meerdere parken beschikbaar)
  • Wanneer: aankomsten t/m 16 december 2020 met uitzondering van schoolvakanties en feestdagen
  • Prijs: vanaf 266 euro voor twee personen inclusief verplichte kosten
  • Boek nu je verblijf

Center Parcs Port Zélande

Genoemde vanafprijs van 266 euro is geldig voor een midweek (ma-vr) op Port Zélande met aankomst in september o.b.v. 2 personen in een 2-persoons Comfort cottage inclusief verplichte kosten (reserveringskosten à 29,50 euro, verplicht bedlinnen à 8,95 euro p.p. en toeristenbelasting à 2,47 euro p.p. per nacht). Aanbieding is niet geldig in combinatie met andere acties, kortingen, voordelen of reeds gemaakte boekingen. Uiterste boekingsdatum: 31 augustus 2020 . Bekijk alle mogelijkheden en actievoorwaarden op de actiepagina.