Om een optimale dag tijdens het V-land Festival te beleven hebben we enkele tips en natuurlijk reisinformatie voor je op een rijtje gezet.

Het park en natuurlijk ook de attracties zijn open van 11.00-23.00 uur. De minimum leeftijd is 18 jaar.

Vervoer

Op zaterdag 9 mei rijdt er een speciale V-land pendeldienst tussen Station Harderwijk en Walibi Holland. Er moet een kaartje in de bus gekocht worden, andere vervoersbewijzen, zoals een OV-kaart, zijn niet geldig. De prijs voor een retourticket voor de pendelbussen is €8,00 per persoon.

Vertrek eerste bus vanaf Station Harderwijk:         10:00 uur
Vertrek laatste bus vanaf Walibi Holland:                 23:30 uur


Er zijn in de periode van 7 t/m 10 mei werkzaamheden aan het treintraject van en naar station Harderwijk, waardoor station Harderwijk niet bereikbaar is met de trein.

Treinreizigers stappen vanaf station Amersfoort Schothorst of station Nunspeet op zaterdag 9 mei over in een NS-bus richting Harderwijk. Vanaf station Harderwijk stappen reizigers over op de pendeldienst die hen naar Walibi Holland brengt.

Bekijk hier de actuele situatie op het spoor

Lockers en munten

Lockers staan naast de V-land stage; kijk op de plattegrond waar je tussendoor je selfiestick veilig kan opbergen!

Munten kun je op verschillende verkooppunten op het terrein kopen. 

Gevonden voorwerpen: Ben je iets verloren op het park? Via iLost kun je eenvoudig en snel het door jou verloren item opzoeken en terug laten sturen. Klik hier voor het opzoeken van het door jou verloren voorwerp.