De tentoonstelling World of Dinos in de Jaarbeurs in Utrecht wordt verlengd tot en met 27 september. Tijdens de zomervakantie hebben meer dan 50.000 mensen de tentoonstelling bezocht. In eerste instantie zouden de dino's tot 30 augustus te zien zijn.

"De belangstelling voor de dino's is immens", zegt Mike Leegwater van producent Hillenaar Events tegen nieuwspartner DUIC. Peter van der Veer, commercieel bij Jaarbeurs, laat aan DUIC weten blij te zijn met het succes. "Hier hadden we niet op durven hopen toen we samen met Hillenaar aan dit project begonnen. Het succes van World of Dinos bewijst dat ook in coronatijden echt nog wel heel veel mogelijk is."

Net zoals voor veel andere evenementen was het voor de tentoonstelling afwachten of het door kon gaan tijdens de coronacrisis. Vlak voor de opening kreeg de organisatie toch groen licht.

"Wij hebben een zeer uitgebreid protocol opgesteld om de tentoonstelling veilig en conform de eisen van het RIVM en de overheid te organiseren", zegt Leegwater. Zo moeten bezoekers zich registreren, wordt er met tijdsloten gewerkt en worden de bezoekersstromen op de vloer gereguleerd.