Meer dan vijftig ondernemers van verschillende Utrechtse horecazaken hebben samen een videoclip gemaakt met een eigen versie van het nummer That's Life van Frank Sinatra. Met de video willen de ondernemers laten weten dat ze er klaar voor zijn om vanaf maandag weer gasten te ontvangen.

Na een paar rustige weken mogen horecazaken vanaf 1 juni, met inachtneming van de maatregelen, weer open.

Initiatiefnemer Richard den Hartog van Café 't College herschreef de tekst van het lied. The voice of Holland-winnaar Dennis van Aarssen heeft het lied ingezongen. In de bijbehorende videoclip zingen alle deelnemende horecaondernemers op het Stadhuisplein samen uit volle borst de laatste regels van het lied.

Den Hartog en zijn collega's kijken terug op een moeilijke periode, maar willen vooral vooruitkijken."Het (horeca)leven komt met vallen en opstaan. Het nummer belichaamt onze gevoelens perfect. Met wat aanpassingen in de tekst en een toffe video willen we de gasten laten weten dat we er klaar voor zijn", aldus Den Hartog.

De videoclip werd opgenomen in verschillende zaken in Utrecht, waaronder Het College, Brass, Nieuwe Dikke Dries, Orloff en Springhaver. Regisseur Thomas Endeman maakte in samenwerking met BLIK film de videoclip.