De politie dreigt duidelijke foto's van de aanstichters van de vechtpartijen na feest Vunzige Deuntjes bij TivoliVredenburg te publiceren als ze zich niet zelf melden.

Begin augustus waren er verschillende vechtpartijen bij TivoliVredenburg na afloop van het feest en arresteerde de politie drie personen.

De politie schrijft op Instagram duidelijke beelden te hebben van bewakingscamera's. Vier mannen zouden de aanstichters zijn van diverse vechtpartijen.

"Door onze collega's zijn diverse slachtoffers gezien met verwondingen, wij vragen deze mensen contact met ons te leggen voor het doen van aangifte."

Het werd onrustig toen rond 4.15 uur zo'n 1.400 feestgangers TivoliVredenburg verlieten. Op dat moment was het feest Vunzige Deuntjes net afgelopen. De agressie was vooral gericht tegen de beveiligers van het poppodium, maar keerde zich daarna ook tegen de politie.

Er werd met bekers en flessen gegooid, één van de agenten op een paard kreeg een fles op het hoofd. De persoon die de fles gooide is aangehouden.