Het gebouw Wonderwoods, dat aan de Croeselaan komt te staan, heeft twee prijzen gewonnen bij de MIPIM Architectural Review Future Projects Awards.

Aan de jaarlijkse architectuurwedstrijd mogen alleen maar projecten meedoen die nog niet gebouwd zijn. De start van de bouw van Wonderwoods staat dit jaar gepland.Het gebouw won twee prijzen, zowel in de categorie 'gemengd gebruik' en de hoofdprijs voor beste project van het jaar.

Wonderwoods is al een veelbesproken vastgoedproject. De twee groene torens aan de Croeselaan krijgen namelijk naast ongeveer 300 woningen, kantoorruimte, horeca, sportfaciliteiten en een PlayLab ook 360 bomen en 9640 struiken.

Al het groen wordt aangeplant op de gevel, dakterrassen en in verschillende binnentuinen. In totaal moet het aantal bomen en planten vergelijkbaar zijn met een hectare aan bosgebied. Abseilende hoveniers gaan dit groen bijhouden.

De bouw van Wonderwoods start in het derde kwartaal van dit jaar. De oplevering van de torens moet plaatsvinden in 2022.