De eerste namen van het Utrechtse popfestival Central Park zijn bekend. Onder andere Kaiser Chiefs, BLØF, Ronnie Flex, DI-RECT, Miss Montreal en De Jeugd van Tegenwoordig betreden op 25 mei het podium.

De derde editie van het festival gaat plaatsvinden op de grasweides achter recreatieplas Strijkviertel. Central Park werd in 2017 ook al bij Strijkviertel gehouden, maar vond vorig jaar plaats in Houten. Dat terrein is nu te klein voor een tweede overdekte podium.

"We zijn onwijs trots op de introductie van het grote indoor podium de 'Marquee'. Hierdoor kunnen er meer verschillende acts optreden en geven we gehoor aan de muzikale vraag vanuit bezoekers", aldus de organisatie.

Kaiser Chiefs is de eerste internationale band die te zien is op het festival. Andere aangekondigde namen zijn: BLØF, Racoon, DI-RECT, Miss Montreal, Douwe Bob, Jeugd van Tegenwoordig, RONDÉ, Jeangu Macrooy en Ronnie Flex

In januari zal de volledige line-up bekend worden gemaakt. De ticketverkoop voor het festival start vrijdag 30 november.